Αθλητές του Άλμπατρος

Καλώς ήρθατε


Ευχόμαστε το καλοκαίρι σας να ήταν χαρούμενο και ξεκούραστο.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εγγραφές για την νέα σεζόν 2017-18, θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου από 15:00 -19:30 στην γραμματεία του ομίλου, στην κα Μαρία, στον 1ο όροφο του κολυμβητηρίου Ηλιούπολης καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το Σάββατο οι εγγραφές θα γίνονται από τις 9:00 έως τις 12:00.

Οι προπονήσεις της νέας σεζόν 2017-18 θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου. Επισκεφτείτε το πρόγραμμα προπονήσεων για να δείτε τις ανανεωμένες ώρες.

Με την έναρξη της νέας κολυμβητικής σεζόν 2017-18 , το Δ.Σ. του Ομίλου, η Έφορος και οι προπονητές εύχονται σε όλα τα μέλη του συλλόγου μας να έχουν όλοι καλή υγεία, δύναμη και επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Ο «Άλμπατρος» εύχεται να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και να επανέλθει η χώρα μας σε φυσιολογική πορεία. Στους κολυμβητές μας εύχεται να έχουν πολλές επιτυχίες στους αγώνες και στα πρωταθλήματα.

Σας περιμένουμε να έρθετε κοντά μας, για να συνεχίσουμε την προσπάθεια με επιστημονική κατάρτιση ,αγάπη στο άθλημα της κολύμβησης και παιδαγωγικότητα, τις επιτυχίες του ομίλου ,στην ανάδειξη νέων πρωταθλητών

Σας ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς για την σεζόν 2017-18.